4. dan v ŠVN v Murski Soboti

Četrti dan šole v naravi nas je že navsezgodaj zjutraj pozdravilo sonce in nas spremljalo vse do večera.

Na bazenu so nekateri mladi plavalci začeli s prvimi preverjanji svojega plavalnega znanja za dosego bronastega, srebrnega ali zlatega delfina.

Po kosilu in počitku je za 4. a in 4. c sledila dejavnost orientacija v okolici doma. Učenci so se s pomočjo preprostih zemljevidov okolice doma orientirali v naravi in iskali dogovorjene znake. 

Učenci 4. b pa so se v tem času preizkusili v peki tradicionalnih prekmurskih kruhkov. Zelo dobro so se odrezali, saj so slastne kruhke pri večerji tudi z veseljem pojedli.

Ni nas grelo samo sonce, ampak tudi ljubezen. Zvečer smo bili povabljeni na “deževno poroko”, ki ji je sledil še plesni žur.

Dan in nekako tudi bivanje v šoli v naravi v Murski Soboti smo zaključili s svojo barvito, iskrivo, otroško razigranostjo, z nasmehom na obrazu, polni novih dogodivščin in lepih spominov.

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

Razpored popravnih izpitov v jesenskem roku

Dragi učenci,

na pedagoški konferenci v sredo, 3.7.2024 smo sprejeli sklep o razporedu popravnih izpitov v jesenskem izpitnem roku. Popravne izpite bo mogoče opravljati od torka, 27. 8. 2024, do petka, 30. 8. 2024 po naslednjem razporedu..

Dostopnost