Končni rezultati čebeljega maratona

V okviru projekta Erasmus+ KRIVE SO ČEBELE smo v sodelovanju s partnersko šolo OŠ Slatina z dalmatinskega otoka Čiova v letošnjem šolskem letu 2023/2024 na šoli celo šolsko leto izvajali ČEBELJI MARATONING. V okviru maratoninga smo želeli zaposleni skupaj z učenci preteči, prehoditi ali preplavati 240000km, kolikor potrebuje čebela za en liter medu.

Čeprav tabela kaže, da nam ni popolnoma uspelo, smo prepričani, da je to samo zato, ker nekateri učenci in zaposleni niso vpisovali rezultatov redno in disciplinirano. Iz tega smo se lahko naučili, kako pomembna je disciplina in doslednost pri doseganju željenega cilja.

Najboljših 30 učencev peljemo na izlet v Portorož, kjer se bomo družili, kopali v morju, in ob slastni pizzi analizirali čebelji maratoning.

KONČNI REZULTATI – 30 NAJBOLJŠIH

Znano je, da ima gibanje velik vpliv na fizično in psihično zdravje. Pomembno je, da se gibamo čim večkrat v tednu. Šele, ko si redno zapisujemo naše gibalne navade, imamo celoten vpogled v dejansko stanje.

Rezultati najboljših učencev, ki se odpravljajo na izlet, so tukaj vidni. Vsi ostali rezultati pa so vidni v zavihku »rezultati« v tabeli čebeljega maratoninga.

Čestitamo vsem udeležencem za vsak prehojen, pretečen in preplavan kilometer. Upamo, da je to postala vaša navada, s katero boste še naprej izboljševali vaše počutje in zdravje.

Ekipa čebeljega maratoninga

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

Multikulturnost – Trije prašički

V okviru šolskega projekta Multikulturnost, smo posneli lutkovno predstavo Trije prašički v različnih maternih jezikih učencev naše šole in jezikih, ki se jih učenci učijo v šoli.

Dostopnost